SERVICE

MOBIELE STEAM CAR WASH

Stoomwassen is een unieke technologie voor het verwijderen van complexe verontreinigingen (hardnekkig vet, vet, olieproducten, roest) van apparatuuroppervlakken. Stoomreiniging vermindert het waterverbruik vertienvoudigd in vergelijking met hogedrukreiniging. Een belangrijk voordeel – in de meeste gevallen vindt stoomreiniging plaats zonder het gebruik van chemische reinigingsmiddelen.De effectiviteit van een professionele stoomgenerator voor het reinigen met stoom ligt in het feit dat stoom op hoge temperatuur de hechting van vuil aan het oppervlak verbreekt en door de hoge druk gemakkelijk stof en vuil naar beneden haalt. Door te wassen met een stoomgenerator blijven de coatings schoon, droog en vetvrij. Bovendien verdampt de stoom onmiddellijk en wordt de kwestie van afvalwaterafvoer irrelevant. Het gebruik van stoom zal de elektrische systemen van de automotor niet beschadigen. De toepassingsmogelijkheden van een auto-stoomgenerator zijn werkelijk eindeloos, slechts enkele van de toepassingen worden hieronder beschreven.

image serv 018
1542929343323 bulletin

Exterieur Wassen

Carrosserie wassen met behulp van nieuwe technologie combineert kwaliteit, snelheid en zuinigheid. In plaats van water wordt hete stoom gebruikt, die het oppervlak van het lichaam onder hoge druk wast. In tegenstelling tot traditioneel water heeft stoom een ​​lichtere moleculaire structuur, wat zorgt voor een hoge chemische en fysische activiteit van de stof. Stoom dringt veel beter in het vuil, lost op en spoelt ze sneller uit.

BESTEL VIA EMAIL

Perfecte netheid en natuurlijke glans van uw auto

In tegenstelling tot water kan stoom de kleinste scheurtjes en spleten binnendringen en er voorzichtig en voorzichtig vuil uit verwijderen. Door de hoge stoomdruk is het bestand tegen de oudste en moeilijkst uitwasbare verontreinigingen, zoals resten van smeermiddel en brandbare stoffen. Dankzij de hoge temperatuur verzacht het harde, opgedroogde vlekken. Zo’n delicate maar grondige reiniging helpt bij het verwijderen van aanslag en chroomdelen – de natuurlijke glans wordt hersteld!

BESTEL VIA EMAIL
unnamedsdcfsdfs

Absolute veiligheid voor uw auto

Als je de aanbevelingen van de technologieontwikkelaars opvolgt, is zo’n gootsteen absoluut onschadelijk voor de meest delicate coating, je lak of verf zal er helemaal niet onder lijden.Met stoomwassen kunt u zich aanpassen aan uw behoeften. De temperatuur van de stoom en de druk van de jet kunnen zonder problemen worden gewijzigd. Deze technologie is de beste manier om het principe van een individuele benadering te implementeren.

BESTEL VIA EMAIL

Economie, efficiëntie, milieuvriendelijkheid

Doordat stoom veel efficiënter werkt dan water, kost het op deze manier wassen van een auto minder tijd en moeite. Tegelijkertijd wordt het waterverbruik aanzienlijk verminderd, omdat stoom een ​​soortelijk gewicht heeft dat honderden keren minder is dan vloeistof, dat wil zeggen dat er honderden liters wasmiddel worden verkregen uit een liter water. Een auto verbruikt gemiddeld niet meer dan een emmer water. Stoom werkt veel delicater dan vloeistof: doorweekt en achterblijvend vuil wordt eenvoudig van het oppervlak van het lichaam geblazen. Het is ook de meest milieuvriendelijke manier om het lichaam te wassen, aangezien de hoeveelheid afval veel minder is dan bij traditionele methoden.

BESTEL VIA EMAIL
cropped Himchistka glavnaya.png

Interieur Stomerij

Een werkelijk schone auto – niet alleen van buiten, maar ook van binnen schoon. De salon is vaak gestoffeerd met materiaal dat gemakkelijk stof en nare geurtjes opvangt, er zitten veel scheuren en plooien in, die met een stofzuiger lastig te bereiken zijn. Voor een hoogwaardige interieurreiniging is stoom ideaal! Stoomwassen wordt uitgevoerd zonder het gebruik van agressieve chemicaliën, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van delicate materialen. Het helpt ook om allergieën te voorkomen en de aanwezigheid van een onaangename geur van kunstmatige smaakstoffen in de cabine te voorkomen. Na een stoomwasbeurt is de cabine van nature fris.Hete stoom dringt veel beter diep in het materiaal dan water en lost vuil op, met zijn hulp verwijdert u niet alleen oppervlaktevervuiling, maar verwijdert u ook oude vlekken, verwijdert u onaangename tabaks- of benzinegeuren.

BESTEL VIA EMAIL
MOBILE CAR WASH

Moderne technologie is zeer efficiënt

Hete stoom dringt door tot in de meest ontoegankelijke plaatsen, het verwijdert gemakkelijk stof en vuil en diepe spleten en technologische gaten. Door zijn gasvormige toestand kan het worden gebruikt om ventilatiekanalen en airconditioningelementen te reinigen – waar het moeilijk of onmogelijk is om vervuiling met traditionele methoden te verwijderen. Tegelijkertijd is het risico op beschadiging van de uitrusting in de cabine of het delicate materiaal van de bekleding aanzienlijk lager

BESTEL VIA EMAIL
cropped FAVPNG car wash motor vehicle automobile repair shop auto detailing GukhM3Nb 2

De methode bespaart u tijd

Een belangrijk voordeel van stoomwassen is de snelheid. Bij het chemisch reinigen van het interieur kost het veel tijd om het te drogen. Het kan tot 8-10 uur duren. Dit betekent dat u de auto niet de hele dag kunt gebruiken. De nieuwe methode gebruikt meerdere orden van grootte minder vocht, omdat het interieur veel sneller droogt, wat je ongemak tot een minimum beperkt. Stoomreiniging is de meest efficiënte, gemakkelijke en veilige manier om uw interieur op te ruimen

BESTEL VIA EMAIL

Stoomgenerator voor het wassen van motor

Professionele industriële hogedrukstoomgeneratoren worden met succes gebruikt voor het reinigen van de carrosserie en motor. De “stoomreiniger” verwijdert vuil, vlekken en vet van elk oppervlak, zelfs zonder het gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Het wassen van de motor met een stoomgenerator is voorzichtig en volkomen veilig, in tegenstelling tot hogedrukreinigers. Automobilisten durven dit soort autowasstraten vaak niet meteen uit te proberen, omdat ze bang zijn dat hogedrukstoom de carrosserie kan beschadigen door verf en laklagen te vernietigen. In feite is dit oordeel niet waar. In feite veroorzaakt de traditionele chemie-optie veel meer schade aan autolak

BESTEL VIA EMAIL
kindpng 1306115
cropped FAVPNG mercedes benz a class car mercedes benz w 176 motor vehicle spoilers vHjVP0MR

Anti-regen voor autoruiten

De complicatie van beweging tijdens hevige regen wordt geassocieerd met verminderd zicht. De reden hiervoor zijn de stromende waterstromen, waar de schoonmakers geen tijd voor hebben, evenals het vuil dat onder de wielen vandaan vliegt en de voorruit en zijruiten spat. De speciale anti-regencoating helpt de auto tegen een dergelijk probleem te beschermen. Wat is anti-regen voor autoruiten? De zogenaamde “anti-regen” behandeling is het aanbrengen van een beschermende coating die een siliconenfilm vormt op het oppervlak die vuil en eventuele vloeistoffen afstoot. Het werkingsprincipe is dat wanneer de auto met een snelheid van 50 km / u rijdt, water dat op het glas valt, naar de zijkanten wordt verspreid, waardoor de vorming van een continue stroom wordt geëlimineerd. Het actieve ingrediënt in het product transformeert de regendruppels, waardoor ze een ronde vorm krijgen. Hierdoor wordt de kans op hechting aan het oppervlak tot nul gereduceerd.biedt de mogelijkheid van goed zicht, zelfs bij zware regen en sneeuw;elimineert de noodzaak van constant werk van glasreinigers tijdens slecht weer;vereenvoudigt verdere autoverzorging. Toepassingsfuncties:Toepassing van speciale producten wordt alleen uitgevoerd bij droog weer en tijdens het warme seizoen. De voorbereidende voorbereiding van de auto bestaat uit het reinigen van de oppervlakken met een wasmiddel. Bij het aanbrengen van het basisproduct worden de zijruiten direct gecoat en wordt de voorruit in twee fasen verwerkt. Uiteraard is een anti-regen (en anti vuil) beschermlaag een uitstekende oplossing

BESTEL VIA EMAIL